Industriële oplossingen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor losse bakkerij- of horeca-apparatuur, maar ook voor complete industriële productielijnen. Of u nu een kleine bakkerij heeft of een grote horecaonderneming runt, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen bij het kiezen van de juiste productielijn die past bij uw bedrijf en budget. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen en laten groeien.

Waarom kiezen voor BakHorTech?

Wij hebben een achtergrond in de vleesindustrie, bakkerij en horeca wereld en hebben veel werkervaring opgedaan. Daarom durven wij te zeggen dat wij de bron van informatie zijn met kennis, advies en tips over onze machines en werkmethoden voor jouw organisatie.

Met jarenlange ervaring in het werken met bakkerij- en horeca-machines weten wij als geen ander hoe deze machines optimaal ingezet kunnen worden om de productiviteit te verhogen en de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren. Of het nu gaat om het bakken van brood of het bereiden van maaltijden op grote schaal, wij hebben de kennis en expertise om jouw organisatie te helpen.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe machines of advies nodig hebt over het onderhouden en repareren van je huidige machines, wij zijn er om je te helpen. Ons doel is om jouw organisatie te ondersteunen bij het behalen van succes door het bieden van hoogwaardige machines en professionele adviezen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en kwaliteit van jouw werkprocessen met behulp van onze jarenlange ervaring en kennis van bakkerij- en horeca-machines.

Focus op het eindproduct

Knowhow in complexe oplossingen

Procesadviseurs

Onze tevreden klanten

Ook een tevreden klant worden? 
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden die we bieden voor uw bedrijf.

Maxime’s in Amsterdam tevreden voorzien van machines en ovens

IJssalon dam in Utrecht voorzien van machines en keuken

Offerte
aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we zullen binnenkort contact met u opnemen.

Contactinformatie