Onze horeca- machines

Bent u op zoek naar horeca machines voor uw bedrijfsactiviteiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan betrouwbare machines, van ovens en friteuses tot koelkasten en koffiemachines in de beste. Als u op zoek bent naar iets specifieks, dan helpen onze deskundige medewerkers u graag bij het vinden van de juiste machine voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

BakHorTech voor jouw complete professionele horeca-inrichting

Projectbegeleiding

Met onze methode zorgen wij ervoor dat uw project zorgvuldig wordt afgehandeld, vanaf het idee tot de volledige realisatie van uw keuken.

Actuele kennis

Wij Innoveren steeds vooruit en bieden oplossingen op maat op het gebied van software, hardware en marketingstrategieën. Onze state-of-the-art producten helpen bedrijven voorop te blijven. Onze toewijding aan innovatie en klanttevredenheid maakt ons een betrouwbare partner voor succes.

Verkoop losse apparatuur

Bekijk het overzicht van onze professionele apparatuur. Indien gewenst, kunt u tevens deskundig advies ontvangen van onze ervaren verkoop binnendienst.

Koel- en vriesoplossingen

Wij zijn experts in koeling, vriesapparatuur, koelmiddelen en duurzaamheid voor uw bedrijf. Kies ons voor uitstekende service en oplossingen.

Totaaloplossing

Verschillende partners kunnen aanvullende behoeften invullen.

Hoe BakHorTech het verschil maakt

Topkwaliteit apparatuur

Ons keukenapparatuur is van goede kwaliteit, nieuw of gebruikt! Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk deze site of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Efficiënte inrichting

We evalueren factoren zoals ruimte, loopafstanden en indeling om het gebied optimaal te benutten en streven naar maximale productiviteit en comfort.

Duurzaamheid

Overweeg te koken met apparatuur die weinig energie verbruikt of zonder het gebruik van gas. Er zijn tal van opties beschikbaar om uw keuken duurzamer te maken.

Hygiëne

Bij ons bedrijf streven we ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die zorgen voor een sneller en eenvoudiger schoonmaakproces voor uw professionele keuken.

Gezond werkklimaat

Zorg voor een geschikte werkomgeving in de keuken door op maat gemaakte werkhoogtes, efficiënte routing en effectieve ventilatie.

Volledige inrichting horeca keukens

Het is raadzaam om samen te werken met ervaren professionals in keukeninrichting om een efficiënt en functioneel ontwerp te creëren dat voldoet aan alle vereisten en regelgeving. Onze experts kunnen advies geven over de optimale opstelling van de apparatuur, de juiste ventilatie en de meest geschikte materialen voor de keukeninrichting.

Onze producten

Voor zowel totale inrichting van uw horeca keuken of als leverancier van los horeca-apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie.

Waarom kiezen voor BakHorTech?

Wij hebben een achtergrond in de vleesindustrie, bakkerij en horeca wereld en hebben veel werkervaring opgedaan. Daarom durven wij te zeggen dat wij de bron van informatie zijn met kennis, advies en tips over onze machines en werkmethoden voor jouw organisatie.

Met jarenlange ervaring in het werken met bakkerij- en horeca-machines weten wij als geen ander hoe deze machines optimaal ingezet kunnen worden om de productiviteit te verhogen en de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren. Of het nu gaat om het bakken van brood of het bereiden van maaltijden op grote schaal, wij hebben de kennis en expertise om jouw organisatie te helpen.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe machines of advies nodig hebt over het onderhouden en repareren van je huidige machines, wij zijn er om je te helpen. Ons doel is om jouw organisatie te ondersteunen bij het behalen van succes door het bieden van hoogwaardige machines en professionele adviezen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en kwaliteit van jouw werkprocessen met behulp van onze jarenlange ervaring en kennis van bakkerij- en horeca-machines.

Focus op het eindproduct

Knowhow in complexe oplossingen

Procesadviseurs

Jaren lange ervaring

Offerte
aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we zullen binnenkort contact met u opnemen.

Contactinformatie