Nieuw en gebruikte bakkerij- en horeca machines

Nieuw en gebruikte machines of totaal inrichting voor uw bedrijfsactiviteiten en een uitstekende technische dienst.

Onze producten en diensten

Bij ons kunt u terecht voor gebruikte, nieuwe en gereviseerde bakkerijmachines van de hoogste kwaliteit. Wij bieden niet alleen hoogwaardige apparatuur aan, maar ook uitstekende service en technische ondersteuning van onze zeer ervaren technische medewerkers.

Als gespecialiseerde verkoper van machines voor voedselverwerking, hebben wij ons gespecialiseerd in gebruikte bakkerijmachines. In ons assortiment vindt u niet alleen bakkerijmachines, maar ook productielijnen en complete voedselverwerkende apparatuur voor grote bakkerijen en horecaondernemingen.

Onze gebruikte machines worden zorgvuldig gecontroleerd en gereviseerd door onze technische medewerkers om te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Naast gebruikte apparatuur hebben we ook nieuwe machines beschikbaar van bekende merken.

Bovendien bieden wij ook diverse diensten aan, zoals onderhoud en reparatie van uw apparatuur. Onze technische medewerkers staan klaar om u te helpen met elk technisch probleem dat u ervaart.

Als u op zoek bent naar bakkerijapparatuur van hoge kwaliteit, met uitstekende service en technische ondersteuning, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Ook is het mogelijk onze showroom op afspraak te bezoeken. 

Offerte
aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we zullen binnenkort contact met u opnemen.

Contactinformatie