Privacy Policy

Uw bestelgegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden (verzending en facturering) geregistreerd. De gegevens zullen op geen enkele wijze ooit aan derden ter beschikking worden gesteld.
Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@bakhortech.eu
Onze site bevat mogelijk links naar andere sites die geen onderdeel zijn van www.bakhortech.eu. Wij zijn niet aansprakelijk voor de wijze waarop op deze andere sites wordt omgegaan met de privacy van bezoekers.
Als u bij ons een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens op een beveiligde Server. Bij uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mail adres en order- en aflever-gegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
BakHorTech zal naar aanleiding van een verzoek van een bezoeker zijn gegevens uit de database verwijderen, mits de bezoeker heeft voldaan aan zijn (financiële) verplichtingen.
Indien u vragen mocht hebben over de Privacy Policy van www.bakhortech.eu, dan kunt u een e-mail sturen naar info@bakhortech.eu. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Offerte
aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we zullen binnenkort contact met u opnemen.

Contactinformatie