Welkom bij Bakhortech

Een Specialist en Vertrouwde Partner voor Horeca en Bakkerijen

Sinds 1998 is BAKHORTECH gevestigd in Utrecht en het is nog steeds een begrip voor haar klanten. Met de naam zelf spreekt het al voor zich; het is een specialist en vertrouwde partner voor de horeca en bakkerijen. BAKHORTECH levert een totaalpakket van complete bakkerij-inrichting met daaraan gekoppeld een uitstekende technische dienst.

Wie zijn Onze klanten?

Onze klantenbestand varieert van de industriële bakker tot aan de ambachtelijke bakker op de hoek, maar ook de horeca en diverse instellingen behoren tot onze klanten. Bij BAKHORTECH hebben we nieuwe machines opgesteld in onze showroom en hebben we een aparte afdeling met klein gereedschap die direct voor gebruik meegenomen kunnen worden. De technische dienst garandeert een uitstekende service voor reparatie, plaatsing en technische ondersteuning.

Onze expertise

Bij BAKHORTECH hebben we werkervaring in zowel horecabedrijven als bakkerijen. Hierdoor zijn we een vraagbaak geworden op het gebied van werking, onderhoud en service op horeca en bakkerijmachines. Onze ervaring stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van deskundig advies en oplossingen die op maat zijn gemaakt voor hun specifieke behoeften.

Kortom, bij BAKHORTECH vinden klanten niet alleen kwalitatief hoogwaardige machines en gereedschap, maar ook deskundige service en ondersteuning. Onze toewijding aan onze klanten heeft ons tot een van de meest gewaardeerde en vertrouwde partners in de branche gemaakt.

Offerte
aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we zullen binnenkort contact met u opnemen.

Contactinformatie